Companii

Avocatii de la Nestor au avut venituri de 16 mil. euro

Avocatii de la Nestor au avut venituri de 16 mil. euro
02.02.2010, 23:13 394

Ion Nestor, unul dintre cei mai cunoscuti avocati de businessdin Romania, a raportat pentru 2009 o cifra de afaceri de 16milioane de euro, suma care cuprinde atat onorariile incasate defirma de avocatura NNDKP (Nestor Nestor Diculescu KingstonPetersen), cat si de firmele specializate in taxe si proprietateintelectuala.

La nivelul anului 2008, NNDKP inregistrase venituri de 14,8milioane de euro doar prin firma de avocatura, al carei profit s-aridicat la 6,6 milioane de euro. In 2009 firma de avocatura ainregistrat un nivel apropiat al veniturilor. Tinand cont de omarja de profitabilitate de circa 40%, cei noua parteneri asociativor imparti un profit de cinci-sase milioane de euro aferent anului2009, cea mai mare pondere revenind partenerilor principali - IonNestor, Manuela Nestor si Ana Diculescu-Sova - ale caror nume seregasesc in denumirea firmei.

Firma condusa de Ion Nestor a fost pentru mai multi ani liderulpietei de consultanta juridica, pana in 2008 cand avocatii de laTuca Zbarcea & Asociatii si Musat & Asociatii auinregistrat venituri mai mari.

NNDKP numara in prezent 115 avocati in birourile din Bucuresti,Timisoara si Brasov si s-a asociat recent cu Casa de InsolventaTransilvania care actioneaza pe una dintre cele mai interesantepiete de consultanta in acest an. Ion Nestor, care a inceputavocatura de consultanta in urma cu 20 de ani alaturi de sotia saManuela, este alaturi de Gheorghe Musat, Valeriu Stoica, ErnestPopovici sau Calin Zamfirescu printre cei mai experimentati avocatiromani care se lupta pe o piata a onorariilor avocatiale de circa200 de milioane de euro anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO