Companii

Artsani, businessul din bricolaj din judeţul Prahova, atacă piaţa de e-commerce cu un magazin online: „Căutăm şi locuri unde ne putem extinde în ţară“

ANTREPRENORI LOCALI

Artsani, businessul din bricolaj din judeţul Prahova,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.06.2022, 18:20 183

În prezent, antreprenorii care deţin Artsani lucrează la extinderea suprafeţei actuale de vânzare a magazinului din Ploieşti.

Oleg Tătaru şi George Ţapu, antreprenorii care deţin cele două magazine de bricolaj Artsani din judeţul Prahova, au alocat un buget de investiţii de peste 6 milioane de lei pentru anul 2022, o parte din bani fiind direcţionată către sustenabilitate, iar o alta către dezvoltarea parcului auto. Tot în acest an, compania pariază şi pe e-commerce.

„Anul acesta, preocuparea noastră principală a fost sustenabilitatea firmei, investind astfel 420.000 de euro în panouri fotovoltaice. De asemenea, în decursul acestui an urmează să ne mărim parcul auto, în urma achiziţiei a nouă camioane. Ultimul proiect al acestui an este deschiderea magazinului online, ce urmează să fie lansat în luna iunie“, a spus Arthur Tătaru, responsabil de comunicare pentru Artsani, într-un răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2022, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO