Companii

Arcada Company, unul din constructorii metroului din Cluj-Napoca, şi-a majorat afacerile cu 62% în 2022, până la 533 mil. lei. Arcada Company a lucrat, printre altele, şi la construcţia căii ferate care face legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi aeroportul Otopeni, specializându-se în realizarea de lucrări feroviare.

Arcada Company, unul din constructorii metroului din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.07.2023, 00:06 283

Arcada Company, cea mai mare firmă de construcţii din judeţul Galaţi şi unul dintre constructorii liniei de metrou din Cluj-Napoca, a marcat în 2022 un record în ceea ce priveşte cifra de afaceri, încheind anul cu venituri de 533 de milioane de lei, în creştere cu 62% faţă de anul precedent.

Profitul de 92,1 milioane de lei a fost şi el pe plus cu 27%, însă recordul din 2020, de aproape 111 milioane de lei, nu a fost depăşit. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi, compania a lucrat anul trecut cu 770 de oameni, conform celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO