Companii

Aquila, distribuitorul de bunuri de larg consum: Ne concentrăm tot mai mult pe mărcile proprii de legume congelate şi semipreparate din carne

Aquila Part Prod Com (simbol bursier AQ) a înregistrat anul trecut un profit net de 68 milioane de lei, în creştere de 24%.

Aquila Part Prod Com (simbol bursier AQ) a înregistrat anul trecut un profit net de 68 milioane de lei, în creştere de 24%.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

17.08.2022, 00:05 254

Aquila, cel mai mare jucător de pe piaţa de servicii de distribuţie şi logistică, controlat de antreprenori locali, a înregistrat o creştere cu 33% în prima jumătate a anului pentru mărcile proprii Gradena – legume congelate şi LaMasă - semipreparate congelate din carne.

„Ne concentrăm tot mai mult pe mărcile proprii şi pe dezvoltarea lor ca branduri puternice, pentru piaţa de congelate, atât legume, cât şi semipreparate din carne. Ambele branduri au înregistrat creşteri double digit (peste 10% - n. red.) faţă de perioada similară a anului trecut, atât în volume, cât şi în valoare“, a spus Răzvan Bagherea, manager resurse umane şi organizare Aquila.

Aquila Part Prod Com (simbol bursier AQ) a înregistrat anul trecut un profit net de 68 milioane de lei, în creştere de 24%, fiind cel mai ridicat nivel de la înfiinţarea firmei, în timp ce veniturile s-au majorat cu 13%, ajungând la 1,93 miliarde lei.

Compania are o capitalizare de  789 mil. lei şi este deţinută în proporţie de 33,33% de Alin-Adrian Dociu, respectiv în proporţie de 33,33% de Constantin-Cătălin Vasile. Aquila este o companie fondată în 1994 şi are aproximativ 3.000 de angajaţi, operând atât pe piaţa din România, cât şi în Republica Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO