Companii

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. KLG Europe: Accent pe creştere

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. KLG Europe:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.07.2022, 11:00 98

KLG Europe operează atât în spaţii proprii, cât şi în spaţii închiriate şi are la nivel naţional o reţea de nouă centre, dintre care trei sunt depozite - în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Compania de logistică şi transporturi KLG Europe Logistics a investit peste jumătate de milion de euro în ultimii doi ani pentru a dezvolta divizia Simplify, ecosistemul gândit pentru magazinele online.

„Din 2020 până acum am făcut investiţii de peste 500.000 de euro în Simplify şi continuăm investiţiile în automatizare, pentru a ne alinia tendinţelor din piaţă. Anul acesta ne extindem reţeaua de centre Simplify şi deschidem un centru de e-fulfillment la Cluj, cu aceeaşi aplicaţie software pe care o folosim şi la centrul din Bucureşti. Facem asta pentru că este o nevoie în piaţă a magazinelor online de a fi cât mai aproape de client, prin livrări în două-trei ore. Mai vizăm probabil Timişoara, dar nu este o prioritate. Suntem precauţi“, a spus Carmen Vasilescu, director de logistică la KLG Europe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO