Companii

Antreprenorii locali au acoperit toată gama de obiecte de pe lista de cumpărături de Crăciun

Antreprenorii locali au acoperit toată gama de obiecte...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.12.2022, 08:30 152

De la decoraţiuni la cozonaci, businessurile locale acoperă întreaga gamă de obiecte de pe lista de cumpă­rături de Crăciun, arătând încă o dată cât de divers este universul afacerilor create de la zero de antreprenori.

Fie că este vorba despre obiecte handmade cu motive de Crăciun, fie că sunt idei de cadouri potrivite pentru această perioadă sau opţiuni pentru răsfăţul gastronomic, brandurile locale creionate de fondatorii afacerilor de la zero care pot deveni surse perfecte de achiziţii în decembrie nu sunt deloc puţine. Practic, poţi cumpăra orice de la un business local, făcând astfel mai simplă susţinerea antreprenorilor români, mai ales într-un an în care scumpirile i-au făcut pe unii să tragă obloanele.

Ziarul Financiar şi Business Magazin au făcut o selecţie ce cuprinde douăzeci de afaceri de la zero despre care au scris în ultimul an şi care au în portofoliu colecţii cu specific de sărbătoare, pentru că ştim că listele de cadouri sunt încă în curs de formulare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO