Companii

Antreprenori locali. Roxana Maftei, Farmacia Tei: Am bugetat o creştere cu 20% la cifra de afaceri, doar pe Farmacia Tei vom depăşi un miliard de lei. Farmacia Tei a ajuns să lucreze cu peste 400 de furnizori

Roxana Maftei, proprietara Farmaciei Tei şi a Bebe Tei: Site-ul a crescut, a generat circa 23% din cifra de afaceri a Farmaciei Tei şi 18% din afacerile Bebe Tei. Am ajuns la peste 400 de furnizori la Farmacia Tei.

Roxana Maftei, proprietara Farmaciei Tei şi a Bebe Tei: Site-ul a crescut, a generat circa 23% din cifra de afaceri a Farmaciei Tei şi 18% din afacerile Bebe Tei. Am ajuns la peste 400 de furnizori la Farmacia Tei.

Autor: Mirabela Tiron

04.02.2022, 17:30 1262

♦ Vânzările online au generat 23% din afacerile Farmaciei Tei şi 18% pe Bebe Tei ♦ Lanţul intră în T2/2022 cu o farmacie şi un magazin Bebe Tei în parcul industrial Metav şi va deschide în Titan un Bebe Tei pe 2.000 de metri pătraţi într-un spaţiu cu Mega Image.

Lanţul de farmacii Tei, unul dintre cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, controlat de antreprenoarea Roxana Maftei, a finalizat anul tre­cut cu afa­ceri de 872 de mi­lioane de lei, în creştere cu 16% faţă de anul ante­rior, potrivit oficialilor companiei.

„Pentru acest an am bugetat o creştere cu 20% la cifra de afaceri, doar pe Farmacia Tei vom depăşi un miliard de lei cifră de afaceri. A crescut numărul de clienţi anul trecut, dar bonul mediu s-a redus la 102 lei (de la 180 lei anterior - n. red.)“, a declarat pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lan­ţului care a devenit un fenomen în Capitală.

Ea mai spune că vânzările pe suplimente alimentare au scăzut, în special pe vitami­nele C, D, quercitină, suplimente recoman­date pentru  pacienţii infectaţi cu COVID-19. Lanţul va continua extinderea şi în acest an, fiind programate noi deschideri în Capitală, dar şi în provincie. Şi afacerile Bebe Tei au crescut anul trecut cu 17,8%, până la 444 milioane de lei, potrivit oficialilor com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO