Companii

Antreprenori locali. Producătorul de acoperişuri Bilka din Braşov a ajuns la afaceri de 108 mil. euro. Horaţiu Ţepeş, acţionar şi CEO: Pentru 2019 ne-am propus o creştere de 20%

Horaţiu Ţepeş. Desen de: Romeo Răileanu

Horaţiu Ţepeş. Desen de: Romeo Răileanu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.02.2019, 00:07 1433

Producătorul de învelitori metalice Bilka Steel din Braşov, deţinut de omul de afaceri Horaţiu Ţepeş, a angajat aproximativ o sută de oameni în ultimul an şi şi-a majorat afacerile cu 27% în 2018 faţă de anul anterior.

Businessul a ajuns la 501 milioane de lei (108 mil. euro), iar numărul de angajaţi a urcat la 500. Circa 10% din cifra de afaceri au venit din vânzările la export.

„Pentru 2019, ne-am propus o creştere a afacerilor de aproximativ 20%, estimarea bazându-se în principal pe extindere şi investiţii. Vom continua strategia noastră de creştere prin investiţii. Totuşi, anul acesta analizăm şi ne gândim şi la o posibilă achiziţie de companii din domenii conexe domeniului nostru de activitate“, spune Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel.

Compania are o fabrică de învelitori metalice în Braşov, pe care intenţionează să o extindă, motiv pentru care antreprenorul a cumpărat un teren lângă actuala unitate de producţie, în vederea expansiunii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO