Companii

Antreprenori locali. Mihai Miron termină în martie investiţia în noul spital din Braşov

Mihai Miron

Mihai Miron

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.09.2016, 00:07 1767

Omul de afaceri Mihai Miron, unul dintre cei mai activi antreprenori locali din industria farma, estimează că va finaliza în luna martie prima parte a celei de-a doua unităţi medicale sub umbrela Spitalului Sf. Constantin din Braşov, proiectul total ridicându-se la circa 18-19 mil. euro.

„Am început lucrările la noua unitate încă din luna iunie şi estimăm că le vom termina în martie. Facem inves­tiţiile în etape, în con­so­lidarea structurii clă­dirii, în reame­najare şi dotarea cu echipa­mente şi s-ar putea să depăşim bugetul de 18-19 mil. euro, dar o să vedem pe parcurs“, a declarat pentru ZF Mihai Miron.

ZF a scris despre investiţia în spital încă din luna februarie, după ce antreprenorul a cumpărat un teren de trei hectare şi clădiri de la com­pania Pantex, aflată în in­solvenţă.

Aici se va deschide noua unitate care vine să completeze activitatea Spitalului Sf. Constantin, situat în centrul Braşovului şi deschis în anul 2011. În prezent, spitalul are în jur de 40 de medici, iar noua unitate va necesita angajarea a mai bine de zece me­dici.

„Încrederea ( de a face investiţia - n.red.) ne-a venit şi atunci când am văzut că avem so­licitări şi din partea medicilor specialişti ro­mâni din străinătate care vor să revină acasă.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO