Companii

Antreprenori locali. Drum Asfalt, un constructor cu afaceri de 200 mil. lei din Bihor specializat în infrastructură: Vom urmări dezvoltarea şi pe alte categorii de beneficiari, precum aeroporturi şi lucrări industriale

Antreprenori locali. Drum Asfalt, un constructor cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.03.2023, 18:30 834

Din proiectele la care Drum Asfalt lucrează în prezent fac parte centura ocolitoare a oraşului Aleşd din judeţul Bihor (75 de milioane de lei), un campus şcolar în Oradea (investiţie de 77 de milioane de lei) şi centura ocolitoare din Beiuş, tot din judeţul Bihor (269 de milioane de lei), unde lucrează în asociere cu turcii de la Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi, spaniolii de la Obras Publicas y Regadios şi timişorenii de la OPR Asfalt.

Compania de construcţii Drum Asfalt din judeţul Bihor, deţinută de Floare Petroi, şi-a securizat busi­nessul pentru următorii ani prin contractele semnate în 2022 şi se menţine precaută în investiţii viitoa­re, într-un context fragil din punct de vedere economic şi politic.

„Cu toate că anul 2022 a fost unul cu multe urcuşuri şi coborâşuri, am reuşit semnarea unor contracte care considerăm că ne asigură o continuitate ascendentă pe următorii doi-trei ani, împreună cu creşterea cifrei de afaceri şi a profitului. Ţinând cont de aceste aspecte, am investit aproximativ 2,5 milioane de euro în echipamente grele – buldozere, cilindri, încărcătoare, excavatoare, echipamente de producţie“, spune Marius Marta, directorul executiv al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO