Companii

Antreprenori locali. Distribuitorul de materiale de construcţii Temad, deţinut de familia Madar, a ajuns la afaceri de 180 mil. lei, plus 12%

Florin Madar

Florin Madar

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.01.2019, 00:07 774

Producătorul şi distribuitorul de materiale pentru construcţii şi industrie Temad din Braşov, deţinut de omul de afaceri Florin Madar, ţinteşte să-şi majoreze afacerile cu 7% în 2019 şi să-şi dezvolte divizia de distribuţie a vopselelor. Businessul companiei a ajuns anul trecut la 180 de milioane de lei (39 mil. euro), în creştere cu 12% faţă de anul anterior.

„Anul acesta investim aproximativ 800.000 de euro în optimizarea soluţiilor IT şi vrem să continuăm extinderea şi modernizarea centrului logistic din Cluj. În plus, ne dorim dezvoltarea diviziei de vopsele, în parteneriat cu producătorul de vopsele Vitex Grecia. Ne dorim să ne creştem prezenţa pe piaţa vopselelor“, spune Florin Madar.

În 2018, Temad a preluat distribuţia de vopsele Vitex de la filiala locală a producătorului din Grecia, fiind acum unicul distribuitor al vopselelor lavabile, pentru protecţia lemnului şi al vopselelor speciale Vitex.

Temad distribuie materiale pentru hidroizolaţii, zugrăvit, amenajări interioare, finisaje, instalaţii, scule electrice, vopsele, lacuri, grunduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO