Companii

Antreprenori locali. Construcţii Erbaşu are în portofoliu contracte de peste 1,5 miliarde de euro pentru următorii patru ani

Antreprenori locali. Construcţii Erbaşu are în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.08.2023, 00:07 4143

Construcţii Erbaşu, companie deţinută de antreprenorul local Cristian Erbaşu, are în portofoliu proiecte a căror valoare cumulată se ridică la 1,5 mld. euro.

Printre proiectele la care lu­crează compania în această perioadă se numără reabilitarea, restaurarea şi consolidarea Universităţii din Bucureşti, construcţia unui nou terminal în cadrul Aeroportului Internaţional din Craiova, reabili­tarea, renovarea, extinderea sau construirea de la zero a nouă spitale, precum şi contracte mari în infra­structura de transport, apă şi termoficare.

„În acest moment, avem în portofoliu contracte de peste 1,5 mld. euro, care trebuie finalizate în următorii patru aniî, spunea recent Cristian Erbaşu ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023. Construcţii Erbaşu a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 1 mld. lei, echivalentul a 205 mil. euro, în creştere cu 54% faţă de 2021.

Antreprenorul estimează atingerea pragului de 2 mld. lei afaceri în 2023, în condiţiile în care eliminarea facilităţilor fiscale din domeniul construcţiilor, subiectul fierbinte al ultimelor săptămâni, nu va avea loc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO