Companii

Andrei Rusu, lanţul hotelier Ensana: „Începem să proiectăm noile clădiri pe care vrem să le construim pentru extinderea capacităţii cu încă 160 de camere“

Andrei Rusu, lanţul hotelier Ensana: „Începem să...

Autor: Mirabela Tiron

22.01.2024, 18:40 316

„Lângă hotelul de patru stele Sovata, vom construi o nouă clădire cu 50-60 de camere şi un hotel nou pe malul Lacului Ursu şi vom adăuga noi camere până în 2028“ Compania deţine hotelurile Sovata (patru stele), Brădet (patru stele) şi Ursina (trei stele) - fostul Făget. Cele trei hoteluri au în total 800 de locuri cazare în 400 de camere.

Grupul Ensana Health Spa Hotels (fost Danubius), care deţine trei hoteluri în staţiunea Sovata, una dintre cele mai frumoase destinaţii balneo din ţară, va începe proiectarea noilor clădiri pe care vrea să le construiască pentru extinderea capacităţii de cazare cu încă 160 de camere până în 2028-2030.

„Suntem în discuţii cu arhitecţii pentru proiectarea noilor clădiri, pentru verificările de teren. Vrem să construim pentru început o clădire nouă lângă hotelul Sovata, o extindere cu 50-60 de camere, dar şi un hotel nou pe malul Lacului Ursu“, a spus pentru ZF Andrei Rusu, director general al lanţului Ensana Health Spa Hotels din Sovata. Grupul a finalizat anul trecut cu afaceri de aproape 75 de milioane de lei, potrivit datelor preliminare, faţă de afaceri de 65 mil. lei anul anterior, potrivit oficialilor companiei. Anul trecut, hotelul a finalizat renovarea celor 168 de camere la hotelul Sovata, o investiţie de 6 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO