ZF 24

Staţiunea Sovata are de la finalul săptămânii trecute un hotel de patru stele, Crystal, un proiect lansat în 2021 de omul de afaceri Káli Zoltán

Staţiunea Sovata are de la finalul săptămânii trecute...

Autor: Roxana Rosu

20.07.2023, 15:01 3912

Staţiunea Sovata are de la finalul săptămânii trecute un hotel de patru stele, Crystal, un proiect lansat în 2021 de omul de afaceri Káli Zoltán şi finanţat parţial de Fundaţia Pro Economica Alapítvány.

‘‘Băile din localitate şi posibilitatea de a practica sporturile de iarnă sunt bine cunoscute deja, dar a venit momentul să deschidem un nou capitol şi să oferim calitate la un alt nivel. Vom oferi oaspeţilor noştri nu doar cele mai exclusiviste servicii, ci vom arăta atenţie sporită creării unei atmosfere prielnice pentru relaxare, pentru sănătatea fizică şi psihică a tuturor celor care ne calcă pragul.’’ a declarat Káli Zoltán, proprietarul Hotelului Crystal.

Unitatea, situată în centrul staţiunii, are 104 camere, restaurant şi zonă de SPA şi wellness,  cu mai multe tipuri de piscine şi saune plus sală de fitness.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO