Companii

Altex şi-a bugetat afaceri de peste 1,4 mld. euro, plus 7-10% faţă de 2022. Avansul vine în principal din deschiderea a zece magazine în proprietate

Altex a deschis în acest an zece magazine în proprietate şi are 130 offline.

Altex a deschis în acest an zece magazine în proprietate şi are 130 offline.

Autor: Cristina Roşca

01.11.2023, 11:00 130

♦ Retailerul are 130 de magazine offline sub brandurile Altex şi Media Galaxy şi două unităţi online, câte una pentru fiecare marcă ♦ La finalul lui 2022, grupul a lansat şi propriul marketplace ♦ Anul trecut, ultimul an pentru care există date publice, Altex România a raportat afaceri de 6,5 mld. lei (1,3 mld. euro).

Retailerul electro-IT Altex, controlat de antreprenorul Dan Ostahie, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de peste 1,4 mld. euro (7 mld. lei), fiind aşteptată o creştere de 7-10% a vânzărilor faţă de 2023.

„Vom închide anul pe plus, cu un avans de 7-10%. Vom depăşi pragul de 1,4 mld. euro. Lunile noiembrie şi de­cem­brie sunt luni de top pentru noi, eveni­mentul Black Friday şi săr­bă­torile sunt momente la fel de im­portante pentru vânzări“, spune Raul Filip, directorul de achiziţii al Altex.

Afirmaţiile sale vin în contextul în care pe data de 2 noiembrie începe Black Friday la Altex, evenimentul durând timp de trei săptămâni. În această perioadă vor exista oferte diferite, pentru a acoperi toate cate­goriile de clienţi, adaugă executivul român.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO