Companii

Alin Ioaneş, CEO-ul Rombat: „Plusvaloarea poate să vină din inovare, doar aşa putem aduce un factor diferenţiator care ne poate face competitivi“. Producătorul de acumulatori auto Rombat din Bistriţa, controlat de grupul sud-african Metair, a avut anul trecut afaceri de 488,6 mil. lei

Alin Ioaneş, CEO -ul companiei Rombat: Strategia pe care o aveam în practică în urmă cu doi ani de zile nu mai este valabilă astăzi, vedem cât de multe schimbări au fost în ultimii doi ani, strategia eu o văd ca pe un automobil pe  care îl conduci şi trebuie să îl ghidezi.

Alin Ioaneş, CEO -ul companiei Rombat: Strategia pe care o aveam în practică în urmă cu doi ani de zile nu mai este valabilă astăzi, vedem cât de multe schimbări au fost în ultimii doi ani, strategia eu o văd ca pe un automobil pe care îl conduci şi trebuie să îl ghidezi.

Autor: Mirabela Tiron

19.12.2022, 18:45 183

Inovarea este elementul de care afacerile au nevoie mai mult decât oricând, plusvaloarea poate să vină din inovarea pe toate palierele, în guvernanţă corporativă, marketing, HR şi alte departamente, a declarat  Alin Ioaneş, CEO-ul companiei Rombat, în cadrul conferinţei ZF AmCham România Guvernanţa cor­po­rativă: De la buzzword la pilon stra­tegic pentru dezvoltarea sustenabilă.

„Din perspectiva businessului pe care îl reprezint un factor cheie este inovarea, iar când discutăm de inovare nu vorbim doar din perspectivă teh­nică, putem inova pe toate palierele, HR, marketing dar şi pe guvernanţa corporativă. Inovarea este elementul de care avem nevoie mai mut decât  oricând“, a spus Alina Ioaneş în cadrul conferinţei ZF AmCham.

El a mai precizat că plus valoarea poate să vină din inovare, iar companiile doar prin acest element pot aduce un factor diferenţiator prin care să rămână  competitive în piaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO