Companii

Agenţia de turism J’Info Tours: „Continuă efervescenţa pentru călătoriile în străinătate, de la circuite la croaziere. Estimăm 24% creştere în acest an“. Românii au cheltuit în străinătate 1,3 mld. euro în primele două luni din acest an, faţă de 1,15 mld. euro în perioada similară a anului trecut.

Agenţia de turism J’Info Tours: „Continuă...

Autor: Mirabela Tiron

22.04.2024, 15:30 81

Carmen Pavel, şefa agenţiei de turism J’Info Tours, una din ce­le mai mari de pe piaţă, spune că estimează un avans cu 24% al cifrei de afaceri în acest an, până la 7,8 milioane de euro, iar cererea din primele trei luni arată o efervescenţă pe călătoriile în străinătate.

„Cred că vom depăşi anul trecut ca vacanţe vândute în străinătate. Clienţii cumpără şi trei vacanţe pe an în străină­tate, vindem circuite în destinaţii exotice iar acum am intrat şi pe croaziere. Vedem în continuare un apetit mare pentru a pleca în străinătate“, a declarat pentru ZF Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţa locală. Compania îşi asigură un procent semnificativ în vânzări din vacanţele şi circuitele exotice.

Pe grupuri agenţia are cerere pentru călătorii în Maroc, Portugalia, sudul Spaniei, Italia dar şi în desti­naţii mai îndepărtate precum Africa de Sud, iar pe croaziere agenţia are un grup pe China, Japonia, Vietnam pentru o vacanţă de 18 zile, unde preţul pachetului a plecat de la 6.000 de euro de cuplu cu tot cu zbor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO