Companii

A apărut anuarul ZF Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business. Cine conduce cele mai puternice companii din România?

A apărut anuarul ZF Who’s Who in Business. Cei mai...

Autor: Ramona Cornea

13.01.2023, 00:07 1565

♦ Ziarul Financiar lansează pe piaţă astăzi anuarul „Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“, anuar care prezintă liderii celor mai importante companii din mediul de business local. 

Aflat la a 15-a ediţie, anuarul este cea mai ilustrativă carte de vizită a mediului de afaceri românesc. Liderii de business sunt grupaţi pe sectoare de activitate, de la servicii financiare la industria auto, la energie, turism, mass-media, comerţ sau servicii profesionale. Aşadar, în anuarul „Who’s Who in Business“ de anul acesta veţi găsi 12 capitole organizate după principalele sectoare de activitate din economie, veţi putea citi despre cele mai importante mutări la nivel de management şi veţi găsi detalii despre experienţa profesională şi educaţia academică ale liderilor celor mai importante companii din economia locală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO