CM 2010

Slovacia 0-2 Paraguay: sud-americanii preiau şefia grupei F

Slovacia 0-2 Paraguay: sud-americanii preiau şefia grupei F
20.06.2010, 16:35 14

Paraguay-ul a câştigat cu 2-0 în faţa Slovaciei, în primul mecial zilei din grupa F, iar sud-americanii au preluat şefia grupei,cel puţin până la finalul meciului Italia-Noua Zeelandă, informeazăProSport.

A doua fază a meciurilor grupei F, grupa egalurilor după primafază, a fost deschisă de înfruntarea dintre Slovacia şi Paraguay.Două echipe relativ apropiate, dacă ar fi să luăm în calculclasamentul FIFA, locul 31 pentru sud-americani, trei poziţii maijos pentru europeni.

Ambele veneau după egaluri, slovacii irosind două puncte înfinalul meciului cu Noua Zeelandă, Paraguay-ul terminând laegalitate în faţa campioanei mondiale en-titre. De altfel, cum dincauza programării meciurilor, în ultima etapă din grupă slovaciiurmând să dea piept chiar cu Italia, înfruntarea cu sud-americaniipărea decisivă mai ales pentru europeni. Citiţi mai multe despredesfăşurarea meciului dintre Slovacia şiParaguay pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO