Business Travel

Investiţii inedite: povestea Castelului Valea Zânelor şi ce este glampingul, cea mai „hot“ tendinţă în turism

Castelul de lut Valea Zânelor, situat în zona turistică Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu

Castelul de lut Valea Zânelor, situat în zona turistică Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.08.2016, 00:05 4688
Răzvan Vasile (45 de ani) şi soţia sa Gabriela (39 de ani), amândoi născuţi şi crescuţi în Capitală, au luat decizia vieţii lor când şi-au vândut casa pe care o aveau în Bucureşti ca să investească într-un business cu nume desprins de-a dreptul din basme.
 
Castelul de lut Valea Zânelor, situat în zona turistică Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu, este proiectul în care cei doi soţi alături de fiul lor de opt ani abia aşteaptă să primească primii oaspeţi.
 
„Ideea noastră a plecat de la căsuţa piticilor din Albă-ca-Zăpada. Am cumpărat terenul în 2006 şi, tot mergând acolo, am realizat că numai ceva de poveste se potrivea, având râul jos şi muntele sus. Este ceva magic aici. În 2014 am început construcţia şi încă nu s-a terminat, dar noi sperăm ca în două-trei luni să dăm drumul la restaurant şi, poate, la o parte din cazare până la sfârşitul anului. Până acum, multă lume e interesată de proiectul nostru, au venit aici oameni din toate categoriile sociale şi din toate colţurile lumii - America, Mexic, Canada, China, Noua Zeelandă şi din toată Europa“, povesteşte Răzvan Vasile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO