Business Travel

Croaziere.net a vândut vacanţe pe mare de 5 mil. euro

Croaziere.net a vândut vacanţe pe mare de 5 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron

28.02.2017, 00:05 474

„S-au dezgheţat şi bugetele companiilor. O firmă din România a trimis 300 de angajaţi într-o croazieră de opt zile pe Mediterană“.

 
Ioan Băsea, proprietarul agenţiei de turism croaziere.net, fondată în urmă cu mai bine de 15 ani, spune că a vândut anul trecut croaziere de 5 milioane de euro, cele mai solicitate fiind cele din destinaţii îndepărtate. „Pe Marea Mediterană nu mai trimitem aşa mulţi turişti. S-a deschis apetitul pentru destinaţii exotice, ca Mexic, Jamaica, Cuba, Australia sau Patagonia. Anul acesta vom avea opt grupuri pe croaziere în Cuba, Mexic, Jamaica dar şi Patagonia şi Australia. Deja cinci grupuri s-au format. Preţul pentru o astfel de croazieră începe de la 2.500 de euro de persoană, pentru două săptămâni de croazieră“, a spus Ioan Băsea.
 
Antreprenorul a trimis anul trecut în vacanţe pe mare 5.000 de români  în zona Mediteranei, vestul Europei sau chiar în Asia, Australia sau America. „Pentru acest an estimez o creştere cu 10% a cifrei de afaceri, estimez că va fi un an mai bun, am primit deja mai multe cereri pentru croaziere. Românii nu renunţă la mâncare şi la vacanţe“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO