Business Internaţional

Unde este Gaddafi? Algeria neagă informaţii privind intrarea unor oficiali libieni în ţară. Ar putea fi în Zimbabwe?

Unde este Gaddafi? Algeria neagă informaţii privind intrarea unor oficiali libanezi în ţară. Ar putea fi în Zimbabwe?

Autor: Adrian Voicu

28.08.2011, 18:01 340

Ministerul de Externe al Algeriei a negat sâmbătă informaţii privind o intrare a unui convoi de şase maşini Mercedes pe la graniţa cu Libia.

Anunţul oficialilor algerieni vine după ce agenţia publică de ştiri a Egiptului, MENA, a citat o sursă care indica faptul că un convoi de maşini blindate a trecut frontiera vineri dimineaţă. Conform sursei, convoiul ar fi transportat oficiali de rang înalt ai Libiei sau chiar pe Muammar Gaddafi.

"Această informaţie (privind intrarea convoiului în Algeria) nu are nicio bază şi o negăm cu desăvârşire", a declarat ministrul de externe al Algeriei, citat de agenţia de ştiri APS.

Pe de altă parte, Daily Mail a publicat astăzi o nouă informaţie conform căreia dictatorul Muammar Gaddafi ar fi părăsit Libia cu destinaţia Zimbabwe la bordul unui avion. Potrivit surselor, care fac parte din opozanţii preşedintelui statului Zimbabwe, Gaddafi s-ar ascunde acum într-o locuinţă din suburbia Gunninghill.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO