Business Internaţional

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi
05.09.2014, 09:43 314
SUA, Marea Britanie şi Franţa se aliază împotriva grupării teroriste Statul Islamic
 
Mai mulţi aliaţi ai Statelor Unite ale Americii, printre care şi Marea Britanie şi Franţa, au anunţat că vor pregăti o coaliţie militară internaţională care să lupte împotriva ameninţărilor venite din partea grupării teroriste Statul Islamic. 
 
British Petrolum ar putea plări 18 mld. de dolari pentru amenzi de poluare în cazul revărsării de petrol în Golful Mexic din 2010
 
Un judecător federal a hotărât că British Petrolum, grupul britanic petrolier, a fost foarte neglijent în cazul dezastrului care a avut loc în 2010 în Golful Mexic, decizie care ar putea costa compania din Marea Britanie circa 18 miliarde de dolari pentru amenzi de poluare. 
 
Google înapoiază 19 mil. de dolari utilizatorilor de Play Store
 
Google a acceptat să achite daunele solicitate într-o plângere de la Comisia Federală pentru Comerţ, prin care părinţii acuzau compania că a permis copiilor să cheltuiască milioane de dolari în magazinul de aplicaţii, Android Play Store, fără consimţământul lor. Google va returna cel puţin 19 milioane de dolari părinţilor în cauză. În plus, gigantul american îşi va modifica modalitatea de facturare, astfel încât să obţină permisiunea consumatorilor de a retrage bani din cont pentru aplicaţiile cumpărate din Play Store.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO