Business Internaţional

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Ştefan Stan

23.09.2013, 09:38 412

Schimbare de stil de conducere la Fed

Janet Yellen, principala favorită pentru succesiunea lui Ben Bernanke la şefia Rezervei Federale din SUA (Fed) , aduce un stil de conducere mai dur şi mai solicitant la bănca centrală americană, în contrast cu abordarea mult mai relaxată a lui Bernanke.

Merkel câştigă alegerile

Angela Merkel a câştigat o victorie răsunătoare în alegerile din Germania, în ciuda unui val de opoziţie venit din partea unui partid cu o politică anti-Euro, care a dat afară din Parlament partenerii din fosta coaliţie de guvernare.

BlackBerry mizează pe securitatea datelor

Producătorul de telefoane mobile BlackBerry se va axa pe furnizarea de servicii şi smartphone-uri companiilor, într-un ultim efort de a rămâne pe o piaţă pe care au fost pioneri. Planul pare să poziţioneze compania drept “furnizorul la care trebuie să mergi” pentru a gestiona folosirea de smartphone-uri de către angajaţi, în domeniile în care securitatea datelor este esenţială, ca în bănci sau sectorul guvernamental.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO