Business Internaţional

Top 3 subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Top 3 subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Autor: Ştefan Stan

21.10.2013, 10:04 436

Amendă de 13 mld. dolari la JPMorgan

JPMorgan Chase a ajuns în acest weekend la o înţelegere preliminară cu autorităţile din SUA pentru plata unor amenzi penale în sumă de 13 miliarde de dolari pentru a scăpa de investigaţiile privind practicile frauduloase de tranzacţionare cu credite ipotecare, premergătoare crizei financiare din 2008, însă o anchetă penală separată va continua împotriva executivilor companiei.

Fisuri în Coaliţia Democrată

Coaliţia Democrată din Statele Unite arată primele semne de divizare, un scenariu care poate afecta negocierile privind un acord general menit să schimbe codul fiscal şi să reducă semnificativ  deficitului guvernamental.

O perioadă bună pentru burse

În ciuda fluctuaţiilor de pe bursă, cauzate de criza de la Washington din ultimele săptămâni, analiştii susţin că situaţia prezentă – creştere economică moderată, cu inflaţie joasă şi suport puternic din partea băncii centrale – este foarte bună pentru acţiuni şi indicii bursieri.

O selecţie a principalelor subiecte din ediţia tipărită. Pentru ediţia online accesaţi online.wsj.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO