Business Internaţional

Real Madrid rămâne lideră în La Liga după 2-1 cu Las Palmas

Real Madrid rămâne lideră în La Liga după 2-1 cu Las...

Autor: Rafael Hekman

27.01.2024, 20:27 25

Aurelien Tchouameni, jucătorul lui Real Madrid, a venit de pe bancă şi a marcat cu o lovitură de cap pe final de meci pentru a smulge sâmbătă o victorie la limită, 2-1, pe terenul celor de la Las Palmas. Madrilenii îşi păstrează prima poziţie în clasament, în faţa lui Girona şi Barcelona.

După o primă repriză lipsită de faze importante de poartă, gazdele au deschis scorul în minutul 53, când Javi Munoz a înscris din apropiere, după ce Sandro a pătruns pe dreapta şi a trimis o centrare joasă.

Real a ripostat în minutul 65 cu un şut din preajma punctului cu var, aparţinându-i lui Vinicius Jr, iar în minutul 84, înlocuitorul Tchouameni a reuşit să înscrie golul victoriei, cu o lovitură de cap de mare efect, după un corner executat de Toni Kroos.

Real conduce în clasament cu 54 de puncte după 21 de meciuri, cu două în faţa ocupantei locului doi, Girona, care va juca duminică, la Celta Vigo, al 22-lea meci de campionat al sezonului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO