Business Internaţional

Metoda ingenioasă a unui magazin din Danemarca pentru a ajunge gelul antibacterian pentru toată lumea: 6 dolari pentru prima sticlă, 120 de dolari pentru a doua

Metoda ingenioasă a unui magazin din Danemarca pentru a...

Autor: Alex Ciutacu

15.03.2020, 19:27 2312

Un supermarket danez a găsit o metodă ingenioasă, dar eficientă, pentru a combate tendinţa oamenilor de a cumpăra cantităţi de gel antibacterian peste nevoile lor din cauza panicii generate de coronavirus.

Supermarket-ul Meny din Copenhaga pus un geam pe care a scris că prima sticlă de gel costă 6 dolari, dar de la a doua preţul este 120 de dolari pe sticlă, potrivit FT.

„Am făcut-o pentru ca oamenii să se poată privi o clipă în oglindă înainte de a-l pune în coşul de cumpărături. Înainte să o facem au fost mulţi clienţi care au venit să cumpere de câte patru sau cinci, iar acesta este mult mai important decât drojdia”, a spus Rasmus Vejbaek-Zerr, managerull magazinului, referindu-se la faptul că oamenii cumpără fără măsură atât drojdie, cât şi făină în această perioadă.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO