Business Internaţional

Lumea cinematografiei s-a schimbat: „Avengers: Endgame” sparge mai multe recorduri într-o lansare istorică cu încasări de 1,2 miliarde de dolari

Lumea cinematografiei s-a schimbat: „Avengers:...

Autor: Alex Ciutacu

29.04.2019, 16:06 1088

Disney şi supereroii din Avengers au spart mai multe recorduri cu lansarea în cinematografe a celei mai recente pelicule semnate Marvel, „Avengers: Endgame”, cu oameni care au stat la rând cu zilele pentru bilete în era streamingului video.

„Avengers: Endgame” a înregistrat încasări de 1,2 miliarde dolari în weekendul de lansare – cu 350 de milioane de dolari doar în SUA şi Canada, spărgând propriul record de 258 milioane dolari pe care Disney îl deţinea cu „Avengers: Infinity War”, potrivit Bloomberg.

În acest moment, top 4 lansări din istorie după încasările din primul weekend de lansare sunt acaparate de Disney cu ultimele două filme Avengers şi cu filmele Star Wars „The Last Jedi” şi „The Force Awakens”, potrivit firmei de cercetare Comscore.

Citeşte continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO