Business Internaţional

Lovitură sub centură pentru Elon Musk: Threads, platforma cu care Zuckerberg vrea să concureze cu Twitter, a depăşit deja 100 de milioane de abonaţi în doar cinci zile de la lansare

Lovitură sub centură pentru Elon Musk: Threads,...

Autor: Andreea Tobias

15.07.2023, 17:43 1656

Threads a depăşit pragul de 100 de milioane de abonaţi, în doar cinci zile de la lansare.

Noua aplicaţie a atins borna de 100 de milioane de utilizatori mult mai repede decât ChatGPT. Chatbotul OpenAI a trecut de această bornă după două luni, dar Threads, care a fost lansat abia miercuri, a ajuns acolo în cinci zile.

Cifra nu a fost deocamdată confirmată de Mark Zuckerberg - ultima sa postare despre acest aspect a fost în urmă cu trei zile şi a fost actualizată la 70 de milioane - dar este raportată de una dintre numeroasele surse web care monitorizează zilnic conturile.

Lansată pe 6 iulie, nu oficial în Europa, deşi există oricum mai multe modalităţi de acces, reţeaua socială a ajuns la 10 milioane de membri în doar 7 ore, iar după 24 de ore ajunsese deja la 30 de milioane.

Confirmarea sau infirmarea va veni însă abia după ce va trece curiozitatea abonaţilor. Abia atunci se va vedea cât se va mai răspândi. Până atunci, specialiştii semnalează intrarea Apple pe platformă, prezentă acum cu mai multe conturi: Apple News a fost primul, apoi a venit rândul Apple Books, Apple Music, Shazam şi Beats by Dre.

Intrarea Apple arată în ce măsură marile companii încep să investească în Threads.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO