Business Internaţional

Facebook reînvie conferinţele F8, după 3 ani de pauză

Facebook reînvie conferinţele F8, după 3 ani de pauză

Autor: Luciana Georgescu

10.03.2014, 13:32 3767

Facebook va relua ciclul evenimentelor F8, cele mai mari conferinţe ale dezvoltatorilor si antreprenorilor din domeniul reţelelor sociale, după o pauză de 3 ani, conform unui anunţ făcut de Ilya Sukhar, manager de produs al companiei.

Anunţul a fost confirmat ulterior pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Sukhar este şi preşedintele companiei Parse (specializată în furnizarea de infrastuctură pentru tehnologia cloud), achiziţionată de Facebook în aprilie anul trecut.

Conferinţa va avea loc pe 30 aprilie, în centrul Design Concourse din San Francisco. Peste 1500 de dezvoltatori sunt aşteătaţi să participe anul acesta parte, conform Mashable.

În cadrul ultimei conferinţe F8 din 2011, Facebook a făcut 2 anunţuri importante – lansarea Timeline-ului şi a funcţiei Open Graph, care le permite aplicaţiilor sau site-urilor terţe să aibă acces şi să stocheze informaţiile utilizatorilor.

Conferinţa de anul acesta se va concentra asupra tehnologiilor front-end si back-end, conform unui purtător de cuvânt al Facebook.

Reţeaua de socializare nu a anunţat încă speakerii de pe 30 aprilie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO