Business Internaţional

Elon Musk: Twitter restricţionează temporar tweet-urile pe care utilizatorii le pot vedea

Elon Musk: Twitter restricţionează temporar tweet-urile...

Autor: Laura Buciu

01.07.2023, 21:55 60

Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a declarat proprietarul Elon Musk, citat de BBC.

Într-un tweet, Musk a spus că cei care au conturile neverificate pot citi până la 600 de mesaje pe zi.

Conturile verificate sunt limitate la citirea a 6.000 de postări pe zi, în timp ce conturile recent neverificate pot vedea doar 300 de postări pe zi, a adăugat el.

Musk a spus că limitele temporare au fost pentru a aborda „nivelurile extreme” de răzuire a datelor şi de manipulare a sistemului.

Vineri, cei care au încercat să acceseze Twitter au fost anunţaţi că trebuie să se autentifice pentru a vedea conţinutul. Mişcarea a fost o „măsură de urgenţă temporară”, a spus Elon Musk.

El a susţinut că platforma de socializare „primea date jefuite atât de mult încât degrada serviciul pentru utilizatorii normali”.

Potrivit site-ului Downdetector - care urmăreşte întreruperile online - în Marea Britanie, un vârf de 5.126 de persoane au raportat probleme de accesare a platformei la ora 16:12 BST.

Musk a cumpărat compania anul trecut pentru 44 de miliarde de dolari, după multe schimburi de replici. La scurt timp după ce a preluat conducerea, el a decis să reducă forţa de muncă de la puţin sub 8.000 de angajaţi la aproximativ 1.500.

Într-un interviu acordat BBC, el a declarat că reducerea forţei de muncă nu a fost uşoară. Inginerii au fost incluşi în disponibilizări, iar plecarea lor a stârnit îngrijorări cu privire la stabilitatea platformei. Dar, deşi Musk a recunoscut unele probleme, el a declarat pentru BBC în aprilie că întreruperile nu au durat foarte mult timp şi că site-ul funcţiona bine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO