Business Internaţional

Elon Musk anunţă că Twitter încă are probleme de cash flow: ”Trebuie să ajungem la un flux de numerar pozitiv înainte de a ne permite luxul de a face orice altceva”. Compania a fost afectată sever de retragerea marilor companii de publicitate de pe platformă

Elon Musk anunţă că Twitter încă are probleme de...

Autor: Valeriu Dănilă

17.07.2023, 11:59 81

Elon Musk, CTO şi preşedinte al consiliului de administraţie al Twitter, a explicat sâmbătă dimineaţă că fluxul de numerar al companiei rămâne negativ din cauza unei scăderi cu aproape 50% a veniturilor din publicitate şi a problemei „datoriilor mari”, scrie CNBC.

„Trebuie să ajungem la un flux de numerar pozitiv înainte de a ne permite luxul de a face orice altceva”.

Musk a preluat Twitter în octombrie anul trecut printr-o afacere evaluată la aproximativ 44 de miliarde de dolari. Miliardarul şi-a vândut o parte din acţiunile Tesla pentru a putea finaţa preluarea companiei.

Până în ianuarie, sute de agenţii de publicitate şi-au redus sau şi-au oprit cheltuielile alocate pe Twitter, ca răspuns la reducerea semnificativă a personalului companiei şi la implementarea de modificări a platformei, în special restabilirea conturilor interzise anterior şi schimbarea abordării sale privind moderarea conţinutului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO