Business Internaţional

Debut perfect: Irina Begu merge în turul doi al turneului de la Charleston

Debut perfect: Irina Begu merge în turul doi al...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

04.04.2018, 11:23 59

Irina Begu a obţinut calificarea în turul secund la Charleston după o oră şi 40 de minute de joc, dominând o adversară care excelează la capitolul serviciu. Georgina Garcia-Perez este, neoficial, deţinătoarea celui mai puternic serviciu din lume, o "bombă" de 220 km/h expediată în calificările turneului de la Budapesta. WTA nu i-a recunoscut însă performanţa ibericei, deoarece forul mondial omologhează doar recordurile din meciurile disputate pe tablourile principale.

În acest context, este foarte Important că Irina a neutrlizat principală armă a adversarei. Românca a reuşit 5 break-uri pe zgura verde din SUA, în timp ce Georgina i-a luat serviciul lui Begu de doar două ori. Irina, a 13-a favorită a turneului dotat cu 800.000 de dolari, se va lupta miercuri pentru un loc în optimile de finală cu o sportivă venită din calificări, Claire Liu (SUA, 202 WTA). Cealaltă reprezentantă a României care va evolua în manşa secundă, Mihaela Buzărnescu (39 WTA), o întâlneşte pe Sara Errani (Italia, 95 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO