Business Internaţional

Cum arată şi cine este jurnalista de la NBC News care l-a fermecat pe, preşedintele rus, Vladimir Putin

Cum arată şi cine este jurnalista de la NBC News care...
04.06.2017, 15:15 4107
Hackeri americani ar fi putut sa ”planteze” probe false  conform cărora Rusia s-ar fi putut amesteca în procesul alegerilor prezidentiale din SUA, în urma cărora a câştigat Donald Trump, a declarat Vladimir Putin în cadrum unui interviu acordat pentru Megyn Kelly de la NBC News, scrie Reuters.
 
Oficiali ai serviciilor secrete americane au declarat că Rusia a încercat să intervină în alegerile din SUA pentru a influenţa votul în favoarea lui Donald Trump, deşi Kremlinul a negat în mod repetat. 
 
Într-un interviu cu NBC News Sunday Night cu Megyn Kelly, Putin a declarat că hackerii din Statele Unite ar putea fi făcut să pară că Rusia a fost în spatele atacului, din motive politice. 
 
„Hackerii pot fi oriunde. Ei pot fi în Rusia, în Asia ... chiar şi în America, America Latină“, a spus Putin. 
 
 
În acelaşi context, liderul de la Kremlin nu a ratat ocazia de a o complimenta pe Megyn Kelly. "Mâine (cu referire la datatde 5 iunie când se va difuza interviul integral), ne vom uita  la dumneavoastră tot timpul. Sunteţi superbă", i-a spus Vladimir Putin.
 
 Putin a declarat că acuzaţiile de hacking au fost nu mai mult de „bârfe dăunătoare“ şi orice dovezi citate de informaţii din SUA ar fi putut fi falsificate.
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO