Cum arată şi cine este jurnalista de la NBC News care l-a fermecat pe, preşedintele rus, Vladimir Putin

Ziarul Financiar 04.06.2017
Hackeri americani ar fi putut sa ”planteze” probe false  conform cărora Rusia s-ar fi putut amesteca în procesul alegerilor prezidentiale din SUA, în urma cărora a câştigat Donald Trump, a declarat Vladimir Putin în cadrum unui interviu acordat pentru Megyn Kelly de la NBC News, scrie Reuters.
 
Oficiali ai serviciilor secrete americane au declarat că Rusia a încercat să intervină în alegerile din SUA pentru a influenţa votul în favoarea lui Donald Trump, deşi Kremlinul a negat în mod repetat. 
 
Într-un interviu cu NBC News Sunday Night cu Megyn Kelly, Putin a declarat că hackerii din Statele Unite ar putea fi făcut să pară că Rusia a fost în spatele atacului, din motive politice.  
 
„Hackerii pot fi oriunde. Ei pot fi în Rusia, în Asia ... chiar şi în America, America Latină“, a spus Putin. 
 
 
În acelaşi context, liderul de la Kremlin nu a ratat ocazia de a o complimenta pe Megyn Kelly. "Mâine (cu referire la datatde 5 iunie când se va difuza interviul integral), ne vom uita  la dumneavoastră tot timpul. Sunteţi superbă", i-a spus Vladimir Putin.
 
 Putin a declarat că acuzaţiile de hacking au fost nu mai mult de „bârfe dăunătoare“ şi orice dovezi citate de informaţii din SUA ar fi putut fi falsificate.