Business Internaţional

Cum a aterizat "Barack Obama" în tabăra Republicanilor: "Vreau să cereţi certificatul de naştere al lui Donald Trump"

Cum a aterizat "Barack Obama" în tabăra Republicanilor: "Vreau să cereţi certificatul de naştere al lui Donald Trump"

Autor: Ioana Bojan

19.06.2011, 17:41 726

Un artist care îl imita pe preşedintele american Barack Obama,Reggie Brown, a atras sâmbătă aplauzele şi zâmbetelesimpatizanţilor republicani, reuniţi în cadrul unei conferinţepreelectorale a partidului conservator, relatează AFP.

Republicanii reuniţi la New Orleans pentru a-i asculta peprincipalii candidaţi la învestitura partidului au apreciat glumeleartistului, care a explicat că abandonează celebrul slogan "Da,putem" ("Yes, we can"), pentru a adopta altul: "L-am ucis peOsama".

Falsul Obama a intrat pe scenă însoţit de doi falşi agenţiSecret Service, poliţia de elită responsabilă cu protecţiapreşedintelui, afirmând că şi-a petrecut vacanţa recent "în statul(său) natal Hawaii, sau, cum îl numesc membrii Tea Party (mişcareaultraconservatoare a Partidului Republican-n.r.), Kenya".

Această glumă făcea referire la o polemică potrivit căreia Obamanu s-ar fi născut pe teritoriul american şi, prin urmare, nu puteapretinde funcţia prezidenţială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO