Business Internaţional

Business MAGAZIN. Omul bolnav al Europei nu se mai face bine: Economia germană s-a contractat din nou în cel de al treilea trimestru, iar fricile privind o recesiune în toată regula încep să se transforme încet dar sigur în realitate

Business MAGAZIN. Omul bolnav al Europei nu se mai face...

Autor: Iulian Tenchiu

30.10.2023, 13:02 172

Economia Germaniei s-a contractat în al treilea trimestru, iar riscurile ca cea mai mare economie europeană să intre în recesiune se accentuează serios, scrie Bloomberg.

PIB-ul a scăzut cu 0,1% faţă de trimestrul anterior, sub aşteptările analiştilor. Datele subliniază lupta Germaniei de a-şi reveni după o încetinire indusă de energie iarna trecută, care a fost urmată de două trimestre de stagnare sau creştere minimă - conform datelor revizuite.

Datele subliniază lupta Germaniei de a-şi reveni după o încetinire indusă de energie iarna trecută, care a fost urmată de două trimestre de stagnare sau creştere minimă - conform datelor revizuite.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO