Business Internaţional

Atac sinucigaş în Yemen, soldat cu cinci morţi şi opt răniţi

Atac sinucigaş în Yemen, soldat cu cinci morţi şi opt...

Autor: Raluca Manga

12.04.2016, 10:10 6656

Cinci persoane au murit şi cel puţin opt au fost rănite marţi în sudul Yemenului, după ce un kamikaze s-a detonat în apropiere de un complex sportiv din oraşul Aden, informează martori, citaţi de Le Figaro.

"Un kamikaze s-a detonat în mijlocul unui grup de tineri soldaţi care se îndreptau către baza militară din Aden, atacul soldându-se cu moartea a cinci recruţi şi rănirea altora", potrivit acestei surse. "Acest kamikaze, care aparţine reţelei Al-Qaida, a mers pe jos spre recruţi înainte de a-şi activa centura explozivă", a precizat aceasta.

Tărâmul sutelor de conace sau cum arată regiunea de care s-a îndrăgostit şi prinţul Charles

Prezenţe neobişnuite în natură: Cum arată unele dintre cele mai îndrăzneţe pensiuni construite în România?

Atacul a vizat aparent un grup de tineri care erau pe punctul de a se înrola în armata guvernamentală, au mai spus martorii.

Un armistiţiu a intrat în vigoare duminică seara în Yemen, între rebelii şiiţi Houthi şi forţele fidele preşedintelui Abd-Rabbou Mansour Hadi, recunoscut de comunitatea internaţională şi susţinut de coaliţia ţărilor arabe condusă de Arabia Saudită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO