Business Hi-Tech

Vodafone vine cu o nouă tabletă 4G sub brandul propriu

Vodafone vine cu o nouă tabletă 4G sub brandul propriu

Autor: Adrian Seceleanu

01.07.2015, 00:02 433

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o nouă tabletă 4G sub brand propriu - Vodafone Tab Prime 6,cu un ecran de 9,6 inchi (24,3 cm). Vodafone Tab Prime 6 încorporează ultima versiune a platformei software Google Android Lollipop şi are un procesor Qualcomm Snapdragon 1,2 GHz Quad-Core şi o memorie RAM de 1 Gigabit (GB). Tableta are o memorie internă de 16 GB, cu posibilitatea de extindere de până la 32GB, prin card microSD.

Noua tabletă este disponibilă, pentru clienţii noi şi existenţi, cu abonamentele de internet mobil 4G şi prin sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achiziţonată cu avans 0, împreună cu abonamentul Smart Net 10 (cu un tarif de 10 euro/ lună, TVA inclus), pe doi ani, plus o rată lunară de 6 euro (TVA inclus). Portofoliul de telefoane şi tablete sub brand propriu dispune acum de 10 echipamente dintre care 7 telefoane şi 3 tablete. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO