Business Hi-Tech

Vodafone România şi-a adus director legal & external affairs de la Philip Morris

Vodafone România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, a recrutat-o pe Alexandra Olaru în funcţia de director legal and external affairs, poziţie din care va coordona departamentul care reuneşte ariile juridic, protecţia datelor, conformitate, reglementare, public affairs, comunicare corporate şi corporate security.

„Alexandra Olaru se alătură echipei Vodafone România, începând cu 5 mai 2021, ca Director Legal & External Affairs. Alexandra Olaru va fi membru al echipei executive a Vodafone România şi îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei”, potrivit reprezentanţilor Vodafone.

Anterior, Alexandra Olaru a lucrat timp de cinci ani în cadrul Philip Morris România, unde a ocupat poziţia de external affairs director şi membru al echipei executive.

Alexandra Olaru a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti în 1996.

Ea are o experienţă de peste 25 de ani în coordonarea activităţilor de public affairs, resurse umane şi comunicare, dobândită ca membru al echipelor executive în companii internaţionale, precum McDonald’s România, Unilever South Central Europe şi Nestlé România, precum şi ca preşedinte al International Advertising Association (IAA).

În timp, Alexandra Olaru a activat în industrii diverse, iar printre proiectele coordonate de aceasta se numără integrarea operaţională a centrelor de producţie pentru Nestlé şi Unilever, crearea Fundaţiei Unilever şi a Institutului Qreator, participarea la transpunerea în legislaţia naţională a directivelor europene din diverse arii de activitate, iniţiative de susţinere a mediului cultural şi activităţi în domeniul educaţiei, ca membru fondator al Şcolii IAA.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.