Business Hi-Tech

Vodafone aduce cel mai nou Blackberry

Vodafone aduce cel mai nou Blackberry
16.02.2012, 00:00 2282

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, aduce în România cel mai nou model de smartphone produs de Research In Motion, BlackBerry Bold 9790, la preţuri începând de la 99 euro (TVA inclusă), atât pentru clienţii companii, cât şi pentru consumatorii individuali.

Noul smartphone, successor al modelului BlackBerry Bold 9780, funcţionează cu sistemul de operare BlackBerry 7, prezintă display tactil de 2,45 inchi, cu o rezoluţie de 480 x 360 pixeli şi cameră de 5MP cu flash, auto focus şi detectare automată a feţei. Noul model are o memorie internă de 8 GB care poate fi extinsă cu până la 32 GB, iar viteza de download suportată este de 7,2 Mbps.

Utilizatorii serviciilor business Vodafone pot achiziţiona noul model la preţuri ce pornesc de la 99 euro, la abonamentul Top Plus, în valoare de 85 euro (fără TVA) pe lună. De asemenea, noul BlackBerry poate fi achiziţionat şi de către clienţii persoane fizice împreună cu abonamentele Mega, la care se adaugă extraopţiunea BlackBerry Start, în valoare de 7 euro (TVA inclusă), ce oferă trafic nelimitat pentru e-mail, browsing şi BlackBerry Messenger. Cu planul tarifar Mega 90, terminalul poate fi achiziţionat la preţul de 99 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO