Business Hi-Tech

Vanzarile de camere video ar putea atinge 78.000 de unitati

30.05.2007, 18:50 14

Vanzarile de camere video pe piata romaneasca ar putea creste in acest an cu 20%, la 78.000 de unitati, a declarat directorul de marketing al Panasonic Romania, Bogdan Gheorghiu.
El a precizat ca va exista in continuare o cerere relativ limitata de camere video HD (High Resolution), intrucat pentru a beneficia de avantajele formatului va fi necesar ca si televizoarele si playerele sa suporte tehnologia.
Panasonic Romania, subsidiara producatorului japonez de produse electronice marca Panasonic, Matsushita Electric Industrial Co., a inregistrat in cel mai recent an fiscal, incheiat la 31 martie 2007, o cifra de afaceri de 46 de milioane de euro si estimeaza pentru acest an afaceri de 50 de milioane de euro.
Cea mai mare pondere in veniturile firmei a fost reprezentata de televizoarele cu plasma si LCD, respectiv 50%, urmate de camerele video si foto digitale si sistemele DVD home cinema.
Totodata, vanzarile de echipamente de business au avut o pondere de 25% in veniturile Panasonic Romania, cele mai vandute fiind centralele telefonice, aparatele fax si telefoanele Dect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO