Business Hi-Tech

Update: Vodafone sparge o nouă barieră: oferă 10.000 de minute şi SMS-uri în reţea cu 5 euro. Campania e valabilă doar 3 luni

Vodafone sparge o nouă barieră: oferă 10.000 de minute şi SMS-uri în reţea cu 5 euro

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

27.01.2011, 14:49 118

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală detelefonie mobilă, a anunţat o nouă ofertă pentruclienţii de cartele preplătite, care obţin pentru cinci euro pelună 10.000 minute şi SMS-uri în retea, plus 40 deminute naţionale şi internaţionale SMS-urinaţionale.

Clienţii Vodafone care au mai puţin de 26 deani şi se înscriu într-un program special al operatorului primescpentru un euro 40 MB pe lună de trafic mobil pe internet.

Concurenţa de pe piaţa de comunicaţii mobile s-a acutizat înultimii ani, operatorii mărind gradual numărul de minute şiSMS-uri în reţea oferite lunar clienţilor, însălimita de 10.000 de minute şi SMS-uri nu a mai fost niciodatăatinsă pe piaţă. Precedentul record în numărul de minute şi SMS-uriîn reţea fusese atins de Cosmote în decembrie, cuun 5.000 de minute de apeluri şi mesaje.

Compania de telefonie mobilă a legat campania comercială cu10.000 de minute şi SMS-uri de atingerea praguluide 10 milioane de clienţi, potrivit datelor de pe pagina web acompaniei. La finele lunii septembrie 2010 VodafoneRomânia avea 9,839 milioane de clienţi.

Potrivit datelor de pe pagina web a Vodafone, extraopţiuneapoate fi activată doar până la data de 20 februarie 2011 şi poatefi menţinută numai timp de 3 luni de la activare. Compania aanunţat promoţia doar pe reţelele sociale Twitter şi Facebook, fărăa transmite un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO