Update: Vodafone sparge o nouă barieră: oferă 10.000 de minute şi SMS-uri în reţea cu 5 euro. Campania e valabilă doar 3 luni

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 27.01.2011



Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a anunţat o nouă ofertă pentru clienţii de cartele preplătite, care obţin pentru cinci euro pe lună 10.000 minute şi SMS-uri în retea, plus 40 de minute naţionale şi internaţionale SMS-uri naţionale.

Clienţii Vodafone care au mai puţin de 26 de ani şi se înscriu într-un program special al operatorului primesc pentru un euro 40 MB pe lună de trafic mobil pe internet.

Concurenţa de pe piaţa de comunicaţii mobile s-a acutizat în ultimii ani, operatorii mărind gradual numărul de minute şi SMS-uri în reţea oferite lunar clienţilor, însă limita de 10.000 de minute şi SMS-uri nu a mai fost niciodată atinsă pe piaţă. Precedentul record în numărul de minute şi SMS-uri în reţea fusese atins de Cosmote în decembrie, cu un 5.000 de minute de apeluri şi mesaje.

Compania de telefonie mobilă a legat campania comercială cu 10.000 de minute şi SMS-uri de atingerea pragului de 10 milioane de clienţi, potrivit datelor de pe pagina web a companiei. La finele lunii septembrie 2010 Vodafone România avea 9,839 milioane de clienţi.

Potrivit datelor de pe pagina web a Vodafone, extraopţiunea poate fi activată doar până la data de 20 februarie 2011 şi poate fi menţinută numai timp de 3 luni de la activare. Compania a anunţat promoţia doar pe reţelele sociale Twitter şi Facebook, fără a transmite un comunicat de presă.