Business Hi-Tech

Update: Tensiunea creşte la Comunicaţii: Încă două comunicate de presă pentru liniştea lui Gabriel Sandu

01.09.2010, 20:54 21

Ministerul Comunicaţiilor şi-a bătut astăzi toate recordurile,transmiţând în mai puţin de 12 ore nu mai puţin de şase comunicatede presă şi o precizare, toate având drept obiectiv creionarea unuibilanţ pozitiv al activităţii ministeriale a lui Gabriel Sandu,unul dintre demnitarii vizat de remaniere.

După ce Ministerul Comunicaţiilor a transmis pe durata zilei de1 septembrie patru comunicate de presă în intervalul 9,30-17,02 -cifră neatinsă în aproape doi ani de mandat ai lui Gabriel Sandu,serviciul de presă al instituţiei a mai transmis în următoarea orăalte două comunicate. Toate comunicatele de presă transmise astăzide MCSI arată care a fost activitatea instituţiei în domeniiledespre care se spune că vor cântări greu în decizia partiduluiprivind lista miniştrilor care pleacă din executiv: absorbţia defonduri europene, restructurarea personalului.

Ultimele două comunicate de presă transmise de MCSI în aceastăseară arată că guvernul a aprobat hotărârea privind organizarea şifuncţionarea Punctului de Contact Unic electronic (PCU electronic),care stabileşte modalitatea de interacţiune online dintreinstituţiile publice din România şi prestatorii de servicii şiimplementarea "Ghişeului Naţional" prin ar urma să aibă loc la untermen neprecizat, prin mijloace exclusiv electronice, toateinteracţiunile dintre cetăţean şi administraţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO