Business Hi-Tech

UPC vinde antivirus cu 5 lei/luna

24.11.2008, 17:13 428

UPC Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala telecom, a lansat un pachet de software de securitate destinat clientilor serviciilor de internet. Pachetul costa cinci lei pe luna si ofera o aplicatie antivirus, un firewall, un modul anti-spyware si un filtru anti-spam.

UPC Romania, subsidiara a firmei olandeze UPC, care face parte din grupul Liberty Global, avea 225.300 de abonati pe segmentul serviciilor de internet la sfarsitul lunii septembrie a acestui an, in crestere cu 43% fata de perioada similara din 2007. Pachetul UPC SmartGuard cuprinde, pe langa sistemele antivirus si firewall, un modul anti-spyware (pentru protejarea datelor personale, precum parole sau datele cartilor de credit), un modul "Spam Control" (pentru filtrarea mesajelor electronice nesolicitate), precum si un sistem de control parental, care limiteaza accesul copiilor la anumite site-uri.
UPC a colaborat cu compania finlandeza de securitate F-Secure pentru dezvoltarea pachetului SmartGuard.
Utilizatorii pot descarca aplicatia de pe site-ul operatorului si o pot utiliza gratuit timp de 30 de zile. Licenta costa cinci lei pe luna (1,32 euro, TVA inclusa) si poate fi achitata impreuna cu factura pentru serviciile UPC.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO