Business Hi-Tech

Totalsoft vrea să angajeze 100 de noi programatori anul viitor

Liviu Drăgan, fondator şi director general al Totalsoft

Liviu Drăgan, fondator şi director general al Totalsoft

Autor: Adrian Seceleanu

26.09.2016, 00:07 4873

Totalsoft, una dintre cele mai mari companii de software din România, îşi va extinde echipa anul viitor cu peste 100 de persoane ca parte a planurilor de accelerare a creşterii odată cu intrarea firmei în grupul Logo - cel mai mare producător de soft din Turcia.

„Vrem să creştem anul viitor la 600 de oameni, de la 470 acum. Este unul dintre efectele intrării în grupul Logo, se va simţi susţinerea unei companii mari cu putere financiară şi în angajările Totalsoft, şi în investiţiile pe care le va realiza compania“, a declarat într-un interviu pentru ZF Liviu Drăgan, fondator şi director general al companiei.

Totalsoft, companie cu afaceri de peste 21 mil. euro anul trecut, a fost preluată integral la începutul acestei luni de grupul Logo din Turcia într-o tranzacţie de 31 mil. euro. Compania oferă diferite soluţii software pentru gestionarea activităţii firmelor (de tip ERP), dar şi pentru administrarea resurselor umane sau pentru gestionarea relaţiei cu clienţii (de tip CRM). Suita de soluţii software Charisma generează circa 75% din veniturile totale ale Totalsoft. Procesul de vânzare a demarat în urmă cu aproape doi ani iar negocierile s-au restrâns la Logo la începutul acestui an, a dezvăluit Drăgan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO