Business Hi-Tech

Telekom România a lansat prima tabletă sub brandul propriu SpeedTAB

Telekom România a lansat prima tabletă sub brandul...

Autor: Ioana Nita

25.11.2014, 00:00 1021

Telekom România, cel mai mare grup de telecomunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, a lansat prima tabletă sub brandul propriu, numită SpeedTAB, care este disponibilă la preţul de 279 lei împreună cu abonamentul „Internet Nelimitat T“.

Tableta SpeedTAB vine echipată cu un ecran de 10,1 inchi cu rezoluţie HD, procesor Quad-Core Cortex A9 1,6GHz, memorie RAM de 1 GB, capacitate de stocare de 8 GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD până la 32 GB. Terminalul dispune de conexiune Wi-Fi, dar şi  3G şi 4G, tehnologii care permit realizarea apelurilor de voce. 

Abonamentul „Internet Nelimitat T“costă 33,48 euro/lună (TVA inclus) şi include trafic de date naţional nelimitat, primii 3 GB fiind la viteză de download de până la 150 Mbps. Promoţional, până la data de 31 decembrie 2014, clienţii beneficiază de dublu trafic de date recomandat în primele 3 luni de abonament. Oferta se aplică contractelor încheiate pe 12 sau 24 de luni, atât pentru activările noi, cât şi pentru prelungirile de contract.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO