Business Hi-Tech

Symantec vaneaza clientii GeCAD

16.07.2003, 00:00 13

Producatorul de solutii de securitate Symantec a lansat o oferta speciala pentru utilizatorii de programe antivirus ale GeCAD, compania a carei tehnologie a fost achizitionata recent de Microsoft.
Incepand de luni, clientii GeCAD care au achizitionat aplicatii antivirus in ultimul an (14 iulie 2002- 14 iulie 2003) vor putea trece in mod gratuit la solutii similare ale Symantec, prin reprezentantul acestei companii in Romania, Romsym Data. Oferta include de asemenea si serviciile de suport tehnic gratuit, pe perioada in care exista un contract de acest gen cu GeCAD. Doritorii vor trebui insa sa semneze un cotnract prin care se angajeaza sa continue aceste contracte de suport tehnic si dupa ce perioada gratuita expira.
Cei care au cumparat programe RAV (Romanian Antivirus) mai vechi de un an vor beneficia si ei de o ofetrta speciala, respectiv o reducere de 40% din preturile solutiilor echivalente Symantec. La promotie nu participa RAV OEM si Retail, conform Romsym Data. Oferta se va derula pana la 30 septembrie 2003, iar Symantec isi rezerva dreptul de a refuza anumiti clienti, fara a da alte explicatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO