Business Hi-Tech

Symantec: noua linie completa de solutii de securitate

23.08.2004, 00:00 25

Symantec Corp., lider mondial in securitate IT, a anuntat lansarea unei noi linii de solutii de securitate Symantec pentru Internet, care se adreseaza atat consumatorilor individuali cat si clientilor din zona business.
Solutiile includ niveluri imbunatatite de protectie, create pentru a raspunde celor mai recente amenintari online. Inclusa in suita Symantec de securitate integrata si protectie a intimitatii, noua linie de solutii complete Norton Internet Security 2005 va prezenta variantele produselor de baza ale companiei - Norton AntiVirus 2005, Norton Personal Firewall 2005 si Norton AntiSpam 2005.
Norton AntiVirus 2005 ofera protectie automata sporita impotriva amenintarilor mixte precum "Sasser" si "Blaster", printr-o noua tehnologie denumita "Internet Worm Protection". Norton Personal Firewall 2005 si Norton AntiSpam 2005 ofera facilitati imbunatatite pentru o mai buna protectie impotriva fraudelor si a diverselor tipuri de infractiuni informatice.
Norton Internet Security 2005 integreaza complet trei dintre produsele de baza pentru protectie ale Symantec precum si "Parental Controls", o solutie de filtrare a continutului existent pe Internet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO